OTKRIJTE IZVRSNOST DIGITALNOG SVIJETA

Helios 500

Helios 500 osigurava vrhunsku preciznost i neusporedivu točnost stomatoloških otisaka, omogućujući dublju dijagnostiku i preciznije planiranje liječenja, postavljajući nove standarde u digitalnoj stomatologiji

Pridružite se evoluciji: Helios 500 - Vaš put prema modernim stomatološkim rješenjima

Jednostavno i učinkovito skeniranje

Sa svojom besprijekornom tehnologijom intraoralnog skeniranja, Helios 500 čini proces ugodnim i brzim za stomatologe i pacijente, oslobađajući vrijeme za ključne postupke.

Budućnost stomatologije

 Helios 500 nezaobilazan je alat za svakog stomatologa koji želi ostati korak ispred inovacija – omogućuje raznovrsne primjene, jednostavnu manipulaciju podacima i pouzdanu podršku, pružajući izvrsno iskustvo.

UZ KUPOVINU HELIOS 500 INTRAORALNOG SKENERA POKLANJAMO VAM LAPTOP GIGABYTE U VRIJEDNOSTI 1.400,00€

Helios 500: Kada tehnologija susretne osmijeh

Otvorite vrata inovacijama u svojoj stomatološkoj ordinaciji uz Helios 500, digitalni skener koji će podići kvalitetu Vaših dijagnostika i olakšati postupke.

Iskoristite priliku i osigurajte si neospornu prednost s ovim naprednim rješenjem koje će revolucionirati Vašu profesionalnu izvrsnost.

Podignite svoju stomatološku dijagnostiku s Eighteeth Heliosom 500

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA

UMJETNA INTELIGENCIJA

Tehnologija umjetne inteligencije filtrira meka i pokretna tkiva nudeći korisnicima nesmetano iskustvo skeniranja i generirajući ishode liječenja prirodnog izgleda. Helios 500 ergonomski dizajn teži samo 185 grama što ga čini idealnim partnerom za Vašu ruku.

EFIKASNOST I UČINKOVITOST

JEDNOSTAVNOST

Poboljšajte učinkovitost svog radnog procesa putem brzog i preciznog skeniranja, što će rezultirati smanjenjem vremena provedenog na stolici i povećanjem zadovoljstva pacijenata i optimizirajuće digitalno iskustvo za Vašu ordinaciju.

UDOBNOST OSIGURANA

SIGURNOST

Smanjite nelagodu i pružite nevjerojatno udobno iskustvo pacijentima zahvaljujući neinvazivnim, visoko učinkovitim digitalnim otiscima koji omogućuju precizne rezultate bez nepotrebnih nelagodnosti.
Osigurajte udobnost za Vaše pacijente.

Podignite svoju stomatološku dijagnostiku s Eighteeth Heliosom 500

Cilj tvrtke Focus dental d.o.o.  je osigurati da svaki korak s Heliosom 500 bude besprijekoran. Bez obzira na Vaše tehničke potrebe, naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju s odgovorima i rješenjima. Od prvog dana postavljanja do kontinuiranog korištenja, zajedno gradimo most između Vaše prakse i inovacija, pružajući Vam miran um i potpunu sigurnost.


Naši zadovoljni kupci

Naši zadovoljni kupci su srž našeg uspjeha. Njihova povjerenja u Helios 500 i iskustva koja su podijelili s nama, potvrđuju da je ovaj uređaj zaista transformirao način na koji rade. Njihove priče su inspiracija koja nas pokreće prema naprijed, dok svakodnevno stvaramo inovativna dentalna rješenja koja unapređuju praksu i skrb pacijenata.