EIGHTEETH Gutta Percha za Fast Fill 48,00  PDV nije uključen u cijenu
Vrati se na artikle
ARKANSAS KAMENČIĆI za koljičnik 3,98 4,00  PDV nije uključen u cijenu

EIGHTEETH UltraMint PRO – Ultrasonic Scaler

831,97  PDV nije uključen u cijenu

1.039,96     Cijena sa uključenim PDV

Opis proizvoda

 


Eighteeth Ultrasonični scaler UltraMint Pro novost je u našoj ponudi. Uređaj je dostupan s handpiecom kompatibilnim sa Satelec scalerima te dolazi u pakiranju sa selekcijom od 6 scalera.

Eighteeth ima širok asortiman nastavaka za konzervativu, parodontologiju i endodonciju koje je moguće posebno naručiti tako da su Vam dostpni scaleri za razne indikacije.

U pakiranju se nalazi i autoklavabilna plastična kutija za handpiece i 6 scalera. Sam handpiece je ergonomskog oblika, ima LED svjetlo te se putem njega  regulira protok vode, lako se uklanja i sterilizira kako bi se izbjegla kontaminacija.

Display ima SmartTouch system, ultrasensitive je i vodootporan. Kadica je zapremnine 900 ml i na sebi ima gumb za regulaciju protoka vode.
Uređaj radi na širokom spektru frekvencija, od 25kHz do 42kHz – digitalno je kontroliran, čime je osigurano da uređaj radi na optimalnoj frekvenciji.

U nastavku, možete vidjeti naš unboxing&review video koji smo napravili s našom EndoLOVE brand ambasadoricom Danielom Toich, dr.med.dent.

[videopress wtop540p]

 

Šifra: UltraMint Pro

Povezani proizvodi